/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

 

Algemeen

In 'De Witte Roos' krijgt elke persoon de mogelijkheid om vanuit zijn/haar Hogere doel (vanuit zijn/haar eigen blauwdruk, kernkwaliteiten en/of competenties) een inbreng te leveren aan het Universele en Collectieve doel. De mensen zijn het middel die het open bloeien van De Witte Roos mogelijk maken. Ieder heeft zijn eigen inbreng en kan zijn/haar talenten inzetten voor het collectieve doel.

 

 

Bestuur

Elke stichting heeft een bestuur, zo ook 'De Witte Roos'. Hun belangrijkste taak is de zuiverheid bewaken en de lijnen uitzetten. Zij zetten zich in om de kern van de Witte Roos helder te houden.

Op dit moment bestaat het bestuur uit één persoon: Karin Aartman. Zij wordt bijgestaan door een 'kern-team' waarbinnen de lijnen worden uitgezet en beslissingen worden besproken. Karin voelt zich een lantaarndrager; een brenger van licht. De werkzaamheden voor ‘De Witte Roos’ helpen haar het licht over de wereld uit te zetten. In het bijzonder wordt ze geraakt door de liefdevolle energie die tijdens bijeenkomsten tussen mensen wordt uitgewisseld.

Klik hier om verder kennis te maken Karin Aartman.

 

Vrijwilligers

Naast het bestuur zijn er meer mensen actief binnen 'De Witte Roos' zoals bijvoorbeeld de vrijwilligers maar ook mensen die hun talent uit willen zetten in 'De Witte Roos'. Zij zijn onmisbaar voor de stichting. Afhankelijk van de activiteit zijn er meerdere vrijwilligers actief. Bij grote lezingen zijn er soms wel 15 vrijwilligers aan het werk. U herkent ze aan de limegroene poloshirts en bij de kleinere activiteiten aan hun naamplaatje.

Een aantal vrijwilligers tijdens de Spirituele beurs

 

Werkgroepen

Het werk binnen de stichting is verdeeld in werkgroepen. Elk staan ze voor een eigen taak. De werkzaamheden binnen de werkgroep worden verricht door een of meerdere vrijwilligers. Samen verrichten ze de vele werkzaamheden binnen de stichting en zorgen ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

 

De werkgroepen zijn:

Administratie: Karin Aartman

Communicatie & publiciteit: Reny Juta & vacature

Reserveringen:  Tineke Reuvers

Beheer van de ruimte & goederen: Tineke Reuvers

Planning & ontwikkeling van activiteiten: Hanne Everdink, Tineke Reuvers & Karin Aartman

Vrijwilligerscoordinator: Tineke Reuvers

 

Zelf vrijwilliger worden?

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Stichting De Witte Roos? Wij zijn zeker blij met uw hulp. U kunt ons helpen door als vrijwilliger bij de activiteiten te helpen of deel te nemen in een werkgroep. Maar er zijn ook andere manieren waarmee u ons kunt helpen bijvoorbeeld door posters op te hangen op diverse plekken in het dorp. Het kan van alles zijn en vele handen maken licht werk. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Klik hier om een mail te sturen.

Doen!!! wij en alle bezoekers van De Witte Roos zijn er heel erg mee geholpen.