/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

 14 februari Valentijnsdag
 Workshop Stoelmassage
is uitgesteld

Door Ina Oosterlee

Waar staat Valentijns dag voor?

Er zijn verschillende legendes uit de oudheden maar vervolgens is het geworden tot een dag waarbij je je (geheime?) geliefde een kaart of een cadeautje stuurt en je je warme gevoelens voor die persoon uit. Het gaat bij Valentijnsdag dus om de liefde en verbinding die we met elkaar hebben.

Ook is het gebruikelijk om iets moois te geven aan degene die je liefhebt.

De commercie speelt daar aardig op in door bloemen, kaarten lingerie etc. aan de man te brengen onder het mom van verwen je Valentijn (je geliefde).

Maar de wereld draait niet alleen om spullen, het gaat om de aandacht die je elkaar schenkt.

Daarom is een massage voor je geliefde een mooi geschenk, natuurlijk kun je een professionele masseur vragen hem of haar te masseren (ik sta daar natuurlijk voor open), maar nog mooier is het wanneer je zelf die massage kunt geven.

Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer een massage gegeven door een geliefde er meer gelukshormonen vrijkomen (o.a. serotonine en oxytocine), dan wanneer die massage gegeven door een professional.

 

Op 14 februari kun je een eenvoudige massage leren, wanneer je alleen komt dan oefenen je op een andere participant van de avond, maar als je samen komt dan kun je ook met diegene oefenen (helemaal leuk als dat je partner is). Je leert de schouders van de ontvanger los te maken en liefdevol te masseren. Tijdens een gezellige avond leer je de ander te masseren. Het wordt een basismassage van de schouders armen en hoofd, waarmee je elkaars energie zuivert en liefdevol in balans brengt.


Zorg dat je gemakkelijk zittende kleding aan hebt, dan kan er door de kleding heen gemasseerd worden, er wordt geen olie gebruikt, laat van te voren weten waanneer fysieke of emotionele restricties zijn in het ondergaan van massages, bij de armen, hoofd, nek, bovenrug en schouders.


De avond begint om 20.00 uur tot 22.00 uur,  de zaal is open om19:30 uur
Kosten zijn  €10,--   

Waar: Spiritueel Centrum De Witte Roos  

Adres: Dronensingel 1 Bodegraven

     Voor aanmelden klik hier