/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

 ‘Tao Chang on Tour’ in Nederland

14 mei 2019


 Een avond met zeer speciale kalligrafieen.
‘Ervaar gezondheid en welzijn door Tao Chang en Tao Kalligrafie’


Op dinsdagavond 14 mei om 20.00 uur kun je in Spiritueel Centrum De Witte Roos in Bodegraven kennismaken met de nieuwste Tao Kalligrafieën en een Tao Chang. Tao betekent Bron. Chang betekent veld. Een Tao Chang is een veld met de frequentie en vibratie van de Bron. Dit veld van de Bron wordt gevormd door Tao kalligrafieën. Hun unieke kracht kan ziel, hart, geest, energie en lichaam in balans brengen en healing geven voor wat je graag wilt veranderen. Dit veld kan negatieve informatie omzetten in positieve informatie en zo gezondheid, geluk en positiviteit brengen in elk aspect van je leven.

 

Wat maakt deze Kalligrafieën zo speciaal?

Tao Kalligrafie is revolutionair. Het is zichtbare kunst met een onzichtbare kracht.

Elke Tao Kalligrafie bevat een krachtige boodschap, geschreven in eenheidsschrift (Yi Bi Zi) en bevat het licht, de zuiverheid en kwaliteit van Tao, de Bron.

De kunst van de Chinese kalligrafie wordt al heel lang gebruikt voor het bevorderen van levenskracht, energie, welzijn en geluk en wordt gezien als een weg naar meer wijsheid. Deze kwaliteiten werken diep op je in, vooral wanneer je ‘Meditatie in Beweging’ toepast. Het is een effectieve en vooral een vreugdevolle manier om aan je gezondheid te werken.

 


Spiritueel Centrum De Witte Roos

Dronensingel 1 Bodegraven

Dinsdagavond 14 mei van 20 – 22 uur

Deelname: € 10,00
reserveren@dewitteroos.info of karin.aartman@drsha.com
 06-36087799 (Karin) of
06-36258169 (de Witte Roos)

Karin Aartman