/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

26 oktober 2009: Uitzending van Radio Bodegraven vanuit spiritueelcentrum

                            De Witte Roos

Maandag 26 oktober van 20.00 - 22.00 uur is de live uitzending van het programma 'Lets Talk' van Radio Bodegraven vanaf locatie Spiritueel centrum De Witte Roos aan de Dronensingel 1 in Bodegraven. De programmamakers ruilen voor deze keer hun studio in om vanuit onze ruimte hun uitzending te verzorgen. Tijdens deze uitzending wordt gesproken met oprichter en voorzitter; Karin Aartman en Tineke Reuvers. Ook is er een VIP-gast aanwezig. Dit is de internationaal bekende schrijver en plaatsgenoot Geert Kimpen. 

 

Speciaal voor dit moment organiseren wij een open-avond. Als u het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn dan bent u van harte welkom. De koffie en de thee staat klaar en misschien bent u wel die ene bezoeker die geinterviewd wordt.....

 

De zaal is open vanaf 19.30 uur. De uitzending is van 20.00 - 22.00 uur.

Locatie: Spiritueelcentrum De Witte Roos, Dronensingel 1 (oude koekjesfabriek) in Bodegraven

 

Stichting De Witte Roos te gast bij StarDust Radio 

Op woensdag 29 oktober was Karin te gast bij StarDust radio in Alphen aan de Rijn. Wij vonden het heel bijzonder om deze avond hun gast te zijn.

 

In het programma ‘Zin  of Onzin’ hebben de makers van het radioprogramma de afgelopen vijf jaren de luisteraars kennis laten maken de ervaringen van vele mensen die leven vanuit een spiritueel levensperspectief.

 

Het programma ‘Zin of Onzin’ bracht vooral de wereld van het ongeziene onder de aandacht. StarDust probeert de luisteraar kennis te laten maken met mensen die vanuit een spiritueel bewustzijn bepaalde keuzes hebben gemaakt.

 

7 februari 2008

De 'Conversation With God Foundation' heeft een Nederlandse afdeling. U kunt ze bezoeken via de website www.gesprekmetgod.nl. In februari hebben ze op de site en in hun Nieuwbrief een artikel over Anita van der Est geplaatst. Ook Ronald de Graaf komt in het artikel voor. Klik hier voor een directe link naar het artikel.

30 oktober 2007

Het Algemeen Dagblad hoort van onze activiteiten en vraagt aan ons om een interview te geven. Op 30 oktober is het twee pagina grootte artikel gepubliceerd. Klik hier om het artikel in te zien en de tekst te lezen.

Interview in het Alphen CC 26 juli 2008

Het Alphen CC heeft gehoord dat we 'iets' met engelen doen en wil graag een interview voor hun rubriek 'Het Gesprek'. Het wordt uiteindelijk een paginagroot artikel. Klik hier om de tekst te lezen.