/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

 Mediumavond
Donderdag 14  maart 2019

met

Myrthe Bruinzeel


Deze avond geeft Myrthe Bruinzeel een demonstratie Mediumschap in ons centrum.

 

Wat doet een medium?

Een medium werkt vanuit de wetenschap dat leven niet ophoudt bij de fysieke dood. De band van liefde blijft bestaan. Onze dierbaren willen ons zo graag laten weten dat ze nog altijd heel dicht bij ons leven betrokken zijn. Helaas zijn velen van ons niet ontvankelijk voor hun boodschap. Daarom fungeert een medium als brug tussen de spirituele wereld en de onze. Tijdens een demonstratie mediumschap vind er een warm weerzien plaats tussen de mensen hier en hen die wij al moesten laten gaan. Op hun eigen karakteristieke manier willen onze dierbaren ons laten weten dat zij daar net zo springlevend zijn als zij hier waren.

 

Tijdens een demonstratie werkt een medium voor een grotere groep mensen en zal aan de hand van karakteristieke kenmerken een overleden dierbare omschreven worden, om op deze manier herkenbaar te maken wie er communiceert. Zodra het contact herkend is zal er ook een boodschap gegeven worden.

 

Wij hebben Myrthe leren kennen tijdens een demonstratie dag in het Evertshuis waarbij de Witte Roos aanwezig was voor allerlei hand en spandiensten, haar waarnemingen bleken juist en betrouwbaar te zijn.


Ook deze avond zal zij weer, in opperste staat van concentratie, ontroerende contacten leggen met de wereld waarin onze ouders, familie en geliefden verder leven.


Waar: spiritueel centrum de witte Roos, Dronensingel 1 te Bodegraven
Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.
Kosten € 10,00


Bent u geďnteresseerd, aanmelden kan via