/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html


 lezing bewustzijnsstaten en hun ontwikkeling
31 januari 2019
Suzanne Tempel
Gaat niet door wegens omstandigheden.

In welke staat van bewustzijn ben je nu eigenlijk als je mediteert? En hoe weet je dat? Hoe ontwikkel je een hogere staat van bewustzijn, hoe weet je dat en hoe voelt dat? Wat is Trance? En welke meditatietechnieken werken nu echt?

Het ontwikkelen van je intuďtie en toegang tot je onderbewuste; welke relatie hebben beide zaken? En wanneer is een gedachte ‘slechts een gedachte’ of iets dat vanuit een hoger weten komt? Welke bewustzijnsstaten zijn er eigenlijk? Wat is het verschil tussen een normale waaktoestand en een meditatieve staat?
Al deze vragen en meer komen aan bod in een lezing over bewustzijnsstaten en hun ontwikkeling
.


Deze lezing wordt gegeven door Suzanne Tempel, 1e Awakened Mind Consciousness Trainer in de Benelux en 1e Awakened Mind Coach Trainer in de wereld. Getraind en gecertificeerd volgens de standaard van Maxwell Cade & Anna Wise en the Institute for the Awakened Mind in America.

Suzanne traint o.a. mediums, meditatie- en yogadocenten, coaches en managers. Ze geeft workshops, lezingen en trainingen in o.a. Nederland, Engeland en America.


Wij zijn zeer verheugd dat Suzanne deze lezing bij ons wilt geven.


Waar: spiritueel centrum De Witte Roos, Dronensingel 1 te Bodegraven

Tijdstip: donderdag 31 januari 2019 om 20.00 uur. De deur gaat om 19.30 uur open
Kosten: €5,00 als aanbieding ivm maand van de spiritualiteit. (normaal €70,-- !!! )

Aanmelden via deze button