/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html


 Leeskring de Witte Roos

Woensdagochtend 22 jmei 

O.l.v Cocky van den Bos


Onderstaande boek wordt dan besproken.


Mijn moeders strijd door Murat Isik

Mijn moeders strijd beschrijft de onvermoede emancipatiestrijd van Murat Isiks moeder Aynur: van haar geboortedorp Baltaş tot haar jaren in de Bijlmer, waar ze nog altijd woont en werkt. Mijn moeders strijd is een prachtig, ontroerend portret van Isiks moeder, zijn inspirator en grote voorbeeld.


Leeskring De Witte Roos is op woensdag 30 januari 2019 gestart.

Lees je graag boeken met een filosofisch/spiritueel of psychologisch tintje en vind je het fijn om in een leeskring het gelezen boek met anderen te delen ben je welkom, er zijn nog enkele plaatsen over.

Om de zes weken lezen wij een boek (in overleg met elkaar) het is ook mogelijk dat ik een boek voorstel. Het is de bedoeling dat je het boek zelf meeneemt. Je kunt het lenen van elkaar, bibliotheek, kopen Kringloop etc.  

De eigen bijdragen zijn een keer in de zes weken het te lezen boek aan te schaffen en een kop thee of koffie in de Witte Roos.


 

Tijdstip:                       10.30 uur tot 12.00 uur

Plaats:                          Spiritueel centrum Witte Roos Dronensingel 1 in Bodegraven

kosten:                         €1,00 per kopje/thee


Aanmelden graag via deze knop