/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.htmlOpen leeskring ochtend

Woensdag 24 april 2019


 

O.l.v Cocky van den Bos


Onderstaande boeken worden dan besproken.


De Bekeerlinge door Stefan Hertmans 
In een klein dorp in de Provence wordt sinds mensenheugenis over een pogrom en een verborgen schat gesproken. Eind negentiende eeuw vindt men in een synagoge in Caďro een hoeveelheid opzienbarende joodse documenten. Stefan Hertmans ontdekt de sporen van een voorname christelijke jonkvrouw uit de elfde eeuw, die haar leven vergooide uit liefde voor een joodse jongen.

 

Een Jihad van Liefde door Mohamed el Bachiri

'Ik ben een jihadist van de liefde. Vraag me niet om te haten, nog liever zou ik sterven!'


Leeskring De Witte Roos is op woensdag 30 januari 2019 gestart.

Lees je graag boeken met een filosofisch/spiritueel of psychologisch tintje en vind je het fijn om in een leeskring het gelezen boek met anderen te delen ben je welkom, er zijn nog enkele plaatsen over.

Om de zes weken lezen wij een boek (in overleg met elkaar) het is ook mogelijk dat ik een boek voorstel. Het is de bedoeling dat je het boek zelf meeneemt. Je kunt het lenen van elkaar, bibliotheek, kopen Kringloop etc.  

De eigen bijdragen zijn een keer in de zes weken het te lezen boek aan te schaffen en een kop thee of koffie in de Witte Roos.


 

Tijdstip:                       10.30 uur tot 12.00 uur

Plaats:                          Spiritueel centrum Witte Roos Dronensingel 1 in Bodegraven

kosten:                         €1,00 per kopje/thee


Aanmelden graag via deze knop