/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

In 2008 en 2009 was in het Evertshuis in Bodegraven de Spirituele & Alternatieve Snuffelbeurs. Ruim 40 standhouders hebben die dag een plekje ingenomen op de beurs om hun spullen, dienst of boodschap over te dragen. Veel van hen kwamen uit Bodegraven of uit de directe omgeving. Tijdens de opbouw was er een hele bijzondere, gezellige en serene sfeer. Deze sfeer werd versterkt toen ook de bezoekers kwamen.

 

Vooral in de middag was het een gezellige drukte. De tevreden bezoekers snuffelde volop aan de verschillende disciplines die werden aangeboden. Er was veel informatie te krijgen over het volgen van workshops en cursussen maar ook over verschillende behandelmethodes zoals massagetherapie, Touch for Health en klassieke homeopathie.  

 

Tussen alle kruiden en wierrook door was er ook ruimte voor ontspanning. Een aantal bezoekers maakte van de gelegenheid gebruik om zich lekker laten behandelen met Shiatsu of Reiki. Ook werden er diverse vormen van Healing aangeboden en werd er handgelezen.

 

Gedurende de dag werden er diverse lezingen gehouden door standhouders. Een mooie gelegenheid om het werkveld nader toe te lichten aan een groter publiek. De lesdemonstratie’s van Dru-yoga en Chi Neng Qi Gong (bewegingsyoga) waren een bijzondere afsluiting van de dag.

 

 

 

Zowel bezoekers, als deelnemers en organisatie zijn het eens: het was een groot succes en reden genoeg om het volgend jaar nog eens te doen!