/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

 

 

- Er zijn vele stukjes ‘ ik’. Allemaal anders, afhankelijk van de relatie met het 'ik' op dat moment. Doordat het steeds weer anders is maakt het van het leven een prachtige ontdekkingstocht. -

 

Wie is Karin?

Karin is met haar bevlogenheid de drijvende kracht achter De Witte Roos. Zij houdt zich naast de ontwikkeling van de stichting en het organiseren van de evenementen bezig met de zakelijke afwikkeling ervan. Ze is getrouwd met Rob en heeft drie kinderen. Haar spirituele reis begon in 1966, maar het bewustzijn daarvan is pas ontstaan in 1986, ze was 20 jaar toen haar vriend ernstig ziek werd. Na een intensieve ziekteperiode waarin allerlei behandelmethodes op hem werden losgelaten, is hij op eerste kerstdag 1989 overleden. Een intensieve periode waarin dóór het donker heen (nieuw) licht werd geboren; er brak voor haar een nieuwe tijd aan. Als vanzelfsprekend weet ze sinds haar geboorte dat er leven is ná dit leven. En dat je als zielenmaatjes afspraken maakt en elkaar helpt in verschillende levens. Ook bij Eric heeft ze dit gevoel altijd gehad. Dit weten en voelen heeft zich nog sterker ontwikkeld na zijn dood, mede omdat ze steeds frequenter ging ervaren dat hij nog steeds deel uitmaakte van haar leven, al was het nu anders.

 

In februari 1998 heeft ze haar eerste Reiki-cursus gedaan, vanuit de behoefte om anderen te helpen. De ervaring was als een warme omhelzing en een groot geschenk. Het was voor haar hét moment om met liefde naar zichzelf en anderen te kijken en dit heeft haar leven positief veranderd. In januari 2002 is ze ingewijd als Reiki-master. De groei naar het masterschap heeft ze altijd gezien als een heel persoonlijk ontwikkelingstraject; een innerlijke reis.

 

Zij voelt zich een lantaarndrager; een brenger van licht. De werkzaamheden voor ‘De Witte Roos’ helpen haar het licht over de wereld uit te zetten. In het bijzonder wordt ze geraakt door de liefdevolle energie die tijdens bijeenkomsten tussen mensen wordt uitgewisseld.