/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

Impressie van de workshop van 3 november 'In contact met engelen'Klik op de foto om de foto-impressie te bekijken.

 

Op 3 november 2007 houden Anita van der Est en Ronald de Graaf  de try-out van hun eerste  workshop: In contact met Engelen (1)

 

De zaal is uitverkocht; 50 mensen nemen deel aan dit evenement, dat wordt georganiseerd door De Witte Roos in het Evertshuis te Bodegraven. De engelen-schilderijen van Anita van der Est staan in de ruimte opgesteld, zodat zij als energiepoort kunnen dienen voor de engelen-energie.

 

Ronald bijt de spits af door te vertellen over engelen in de loop van de geschiedenis. Engel-verschijningen komen vaker voor dan we denken. Mensen praten er in het algemeen niet zo gemakkelijk over; ze zijn bang dat mensen het gek vinden. Ronald deelt ook iets over zijn eigen ervaringen met engelen.

 

Met deze verhalen wordt een context gecreëerd voor de rest van het programma. Zo kunnen we gaan begrijpen wat engelen zijn, wat ze betekenen en hoe ze kunnen helpen in deze bijzondere (evolutionaire) tijd waarin wij leven. Ook wordt duidelijker hoe de engelen-schilderijen van Anita van der Est hierin passen.

 

Anita licht toe hoe via afstemming op de lichtwereld deze schilderijen via haar tot stand komen en hoe deze schilderijen overdracht van energie tot doel hebben. De schilderijen van de 7 aartsengelen en de energie die zij vertegenwoordigen worden nader toegelicht.

 

Anita geeft een klankhealing (een combinatie van klanken en energie-overdracht door de schilderijen) en heeft symbool-tekeningen gemaakt voor een paar van de deelnemers. Ronald wordt geleid om de bijbehorende boodschap te geven.

 

Na de pauze leidt Ronald de engelen-meditatie in. In deze meditatie worden deelnemers stap voor stap in contact gebracht met de engelen-energie. De uiteindelijke ‘regie’ van deze meditatie wordt gevoerd door de engelen uit de lichtwereld. Na de meditatie krijgen deelnemers de gelegenheid om te reageren en vragen te stellen.

 

Uiteraard is er in de pauze gelegenheid om de presentatietafel van de Witte Roos te bekijken en informatie over volgende activiteiten mee te nemen. Er zijn ook kaartensets, A-4-tjes en reproducties met afbeeldingen van de aartsengelen te koop.

 

De deelnemers reageerde na afloop als volgt:

“Bedankt voor de zorgvuldige aandacht waarmee we zijn ontvangen afgelopen zaterdag. Ik heb me het hele weekend gedragen gevoeld (door de vleugels van een engel…).”

 

"Ik heb zo'n warme omhelzing gevoeld".

 

"Ik kan het niet beschrijven maar het was heel bijzonder, je kon voelen en zien dat het zuiver was."

 

Van meer deelnemers hebben we positieve reacties mogen ontvangen, die ons sterken in het idee dat we in een behoefte voorzien. Vandaar dat we een vervolg op deze workshop hebben ontwikkeld. ‘In contact met Engelen (2)’ zal worden gegeven op 15 maart 2008.

 

En omdat de belangstelling voor deelname overweldigend groot was, hebben we een herhaling van ‘In contact met Engelen (1)’ gepland. Kon u er deze keer niet bij zijn, dan is zaterdagavond 2 februari 2008 de eerstvolgende gelegenheid; u kunt zich u per e-mail inschrijven of per telefoon aanmelden.

 

Klik hier om de foto-impressie van de avond te bekijken.