/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

klik op deze foto voor een foto-impressie van de avond

 

Op 20 september jl. gaf Hans Stolp in het Evertshuis te Bodegraven een lezing over het onderwerp ‘Op de grens van leven en dood’. Op het toneel stonden tijdens de lezing de spirituele schilderijen van Anita van der Est. Te zien was de Engelen-serie; 7 schilderijen van aartsengelen.

 

Juist de combinatie van de lezing met de schilderijen leek ons zo’n leuk idee. En zoals dat gaat met ideeën waar je aandacht aan besteedt, werd dit enkele maanden later werkelijkheid. In de Theaterzaal van het Evertshuis waren ca. 250 mensen getuige van onze vuurdoop; want dit was het eerste evenement dat 'De Witte Roos' organiseerde. Aan de reacties te merken die ons daarna via ons e-mailadres bereikten, hebben veel mensen genoten van zowel de lezing, als de bijzondere setting. Eén van die reactie's:

 

Beste allemaal,
Wat een prachtige avond en wat was het overweldigend om de engelen zo achter  Hans te zien.
Ik heb hem al regelmatig in andere gelegenheden gehoord (meestal kerken), dit vond ik heel bijzonder.
Hartelijk dank voor jullie geweldige organisatie. Ik hoop dat jullie vaker zo'n mooie avond gaan organiseren.
Een harte groet en alle goeds,

Rianne

 

De schilderijen die Anita maakt hebben een energetische werking. Wie daar gevoelig voor is, merkt een trillingsverhoging op. De Engelen-serie heeft in de huidige samenstelling tot taak om mensen op een helende manier aan te raken.

 

Hans Stolp is een begenadigde spreker en verteller die in heldere bewoordingen kan uitleggen hoe het stervensproces in zeven stappen verloopt. We hebben veel mensen geboeid zien luisteren, ondanks het schoonheidsfoutje van een krakende versterker. Helaas kon onze geluidstechnicus het euvel niet verhelpen, maar ving Hans het met zijn gevoel voor humor goed op.

 

Hans Stolp is populair; hij is een veel gevraagd (en gelezen) auteur en pastor. Hij geeft lezingen door het hele land en tegenwoordig ook in het buitenland (Duitsland, Zwitserland). Juist de combinatie van schrijver en pastor - en zijn diepgaande kennis van de esoterische kant van de bijbel - maakt hem uniek. En toch zijn de lezingen die hij geeft nooit ‘zwaar’. Hans Stolp brengt met zijn gave mensen opnieuw in contact brengt met hun innerlijke wereld, verduidelijkt wat we diep van binnen misschien wel weten, maar vergeten waren… čn hij schept mede een levende poort voor de energie van het Christusbewustzijn om de wereld binnen te treden.

 

In de pauze was er gelegenheid om boeken van Hans Stolp te kopen. De boeken van Hans zijn uiteraard ook te krijgen in de boekhandel. Bij Ronald de Graaf en Anita van der Est kon men informatie krijgen over de a.s. workshop ‘In contact met Engelen’ op 3 november a.s. (zie elders op deze website). Ook was er een kaartenset te koop van de Engelen-serie of een reproductie op canvas.

 

Heeft u uw kans gemist? Kijk dan nog even op de website www.angelic-art.nl voor deze producten en nadere informatie.

 

Al met al een bijzonder sfeervolle avond, die zonder al te veel organisatorische problemen verliep, zodat ook de Witte Roos kan terugkijken op een zeer geslaagd eerste evenement. Onze grote dank gaat natuurlijk uit naar de vrijwilligers van het eerste uur, die graag een handje hebben geholpen en daarmee gezorgd hebben voor een onvergetelijke avond.

 

Klik hier om de foto-impressie van de avond te bekijken