/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug naar de agenda

donderdag 9 juni 2016

Spirituele filmavond

'As It Is In Heaven'

 

 

As It Is In Heaven 

As it is in heaven is een Zweeds drama waarin een beroemde dirigent zich om gezondheidsredenen terugtrekt in zijn geboortedorp, waar zijn ongelukkige jeugd hem parten speelt


Dirigent Daniel Daréus leeft voor zijn muziek en reist de hele wereld af om op te treden in de hoop zo zijn grote droom te kunnen vervullen. Van kinds af aan is er namelijk maar één ding wat hij met zijn leven hoopt te bereiken: Hij wil muziek maken die de harten van mensen doet openen.
Tot hij een hartaanval krijgt en hij het doktersadvies krijgt zeer rustig aan te doen. Hij keert terug naar zijn geboortedorp en neemt een andere naam aan om zijn aanwezigheid geheim te houden. In die tijd van bezinning moet hij onder ogen zien dat zijn carrière slechts een vlucht was uit zijn ongelukkige jeugdjaren. En dat terwijl hij juist weer woont tussen dezelfde mensen van toen.

 In deze kleine gemeenschap kent iedereen elkaar en heeft een mening over het leven van de ander. Jong botst met oud en conservatief met liberaal. Dirigent Daniel wandelt hier als buitenstaander binnen, maar zit er al snel middenin.

Hij is dan misschien geen grote held die hard tegen onrecht strijdt, maar weet de mensen om hem heen wel te inspireren. Hij dirigeert hen niet alleen in de muziek, maar onbewust ook in het leven.

Een zeer bijzondere film en de moeite te bekijken waard.


Wanneer: donderdag avond 9 juni

Aanvang: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

Locatie:   Spiritueelcentrum De Witte Roos, Dronensingel 1 in Bodegraven

Deelname: € 5,-

Aanmelden: deelname is mogelijk na aanmelding hieronder