/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html


 Workshop kennismaken met familie opstellingen
15 november 2018

Miranda  van der Kwaak


Tijdens deze workshops leer je kennismaken met het opstellingen werk. We gaan met elkaar aan de slag in kleine groepjes, waardoor iedereen iets uit de avond kan halen. Er worden kleine opstellingen gedaan, iedereen ervaart de representantentrol en kan iets inbrengen. De workshops worden als heel bijzonder ervaren en geven een mogelijkheid tot versnelde persoonlijke groei.

Miranda van der Kwaak begeleidt de sessie, waarin je samen met representanten (de andere deelnemers) een soort tableau vivant creëert om achter de onderliggende aspecten van je vraagstuk te komen.
Deze methode geeft je heldere inzichten in onbewuste patronen, gevoelens en verhoudingen en het effect van de opstelling zal op korte, maar zeker ook op lange termijn merkbaar zijn.


Ik ben Miranda van der Kwaak, woon samen in Rijnsburg en werk 21 jaar in jeugdzorg en onderwijs. Hier heb ik met jongeren en hun gezinnen gewerkt en inmiddels ben ik al een paar jaar trainer voor professionals. Ik geef trainingen met betrekking tot inhoudelijke werkmethodieken tot persoonlijke ontwikkeling. Naast mijn werk heb ik mezelf altijd verder ontwikkeld. Zo ben ik kinder- en jeugdtherapeut, (agressie)coach en werk ik veel met het Enneagram.

Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met familieopstellingen. Wat een bijzonder moment was dat. Het heeft me veel inzichten gegeven en het boeit me enorm hoe systemen werken. Daardoor ben ik ook hierin een opleiding gaan volgen. Naast mijn werk start ik een praktijk in systemisch werken. Dit doe ik individueel en in groepen. Systemisch werk helpt je om terugkerende patronen te herkennen en te herstellen zodat zowel lichamelijke als mentale klachten opgelost kunnen worden.


Waar: Spiritueel centrum De Witte Roos,
Dronensingel 1 in Bodegraven

Tijstip: donderdag 15 november om 20.00 uur
Kosten €15,00 

U kunt zich aanmelden via:  

 

Wil je meer weten of kennismaken met mij of het werk dat ik doe? Neem dan contact met me op, bezoek de website of schrijf je in voor een opstellingsdag :www.tobeyou.nl –  info@tobeyou.nl – 06-41451736