/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

 

Een eigen plek voor onze activiteiten

Op 30 maart 2009 heeft schrijver en auteur Hans Stolp ons Spirituele centrum geopend. Hiermee is een grote droom in vervulling gegaan. De ruimte is ons tijdelijk aangeboden en is een fantastische gelegenheid om onze stichting verder te ontwikkelen. In het centrum worden tal van activiteiten gehouden zoals diverse curssussen, oefenavonden, lezingen, workshops en meditaties.

 

In het centrum zijn drie ruimten. Een ontvangstruimte waar u onder het genot van een kopje koffie of thee in contact kunt komen met andere mensen of waar u een kijkje neemt bij de informatietafel waar u veel foldermateriaal en informatie vindt.

 

Er is een kleine kamer waar een zithoek is om (coachings)gesprekken te voeren en waar een behandeltafel staat voor het geven van diverse behandelingen.

 

Van twee andere ruimten hebben we één grote ruimte gemaakt. Wij hebben deze zaal zo ingericht dat er een multifunctionele ruimte is ontstaan van 45m2. In de grote zaal kunnen allerlei activiteiten plaatsvinden tot maximaal 50 personen. Het is ook mogelijk om hier met een beamer en een scherm te werken waardoor de zaal ook geschikt is voor spirituelefilmavonden. Voor ons maakt deze zaal veel van ons werk mogelijk. Als je er in aanwezig bent is het net of er een serene rust als een deken over je heen valt en je alle dagelijkse dingen even los kunt laten. 

 

In de lange gang die naar de zalen leidt hebben wij verlichting aangebracht waardoor er een mooie expositieruimte is ontstaan. Heeft u uw werk al aan het publiek getoond? Wij dagen u uit om dit in ons centrum te gaan doen. Neem gewoon eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor activiteiten waarbij we veel pesonen verwachten huren wij een grotere accomodatie. Zo hebben we al eerder lezingen georganiseerd waar 250 tot 350 mensen naar toe komen. De vele vrijwilligers die actief zijn binnen de stichting maakt dit mogelijk.

Ook vrijwilliger worden? Stuur ons een mailbericht en wij nemen spoedig contact met u op. Klik hier voor het sturen van uw bericht.