/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

Lezingen

Er worden maandelijks lezingen gehouden. Twee tot drie keer per jaar nodigen wij iemand uit die een 'naam met faam' heeft. Zo hebben we Hans Stolp en Pim van Lommel mogen ontvangen. Het aantal bezoekers dat deze lezingen bezoekt varieert van 200 - 350 personen. Op 20 september 2007 en mei 2008 en december 2008 organiseerde De Witte Roos een lezing van Hans Stolp in het in Bodegraven. Klik hier voor een impressie. Kijk in onze agenda voor de lezingen die wij binnenkort organiseren.

 

Workshops & cursussen

In samenwerking met anderen organiseert 'De Witte Roos' workshops & cursussen in Bodegraven met verschillende onderwerpen. Actuele informatie over welke workshops er worden gegeven, vindt u in de agenda op deze site.

 

Thema-avonden

Elke tweede vrijdag van de maand is er een thema-avond. De avonden worden gehouden

in Spiritueelcentrum De Witte Roos, Dronensingel 1 in Bodegraven. Het blijkt voor velen een leuke avond om kennis te maken met Spirituele thema’s en De Witte Roos. Voor een actueel overzicht van de thema's die worden behandeld verwijzen wij u naar de agenda op deze website.

 

Filmavonden

Tijdens deze avonden vertonen wij films met een spiritueel georiënteerd thema. Wij willen mensen informeren over wat er nog meer is ‘tussen hemel en aarde’; film is hiertoe een direct en toegankelijk medium. Het is – als het aan ons ligt -  dus meer dan een avondje uit; het is een avondje naar binnen keren en je herinneren wat je vergeten was.

Wilt u weten welke film er binnenkort op de agenda staat? Klik dan hier.

 

Spirituele beurs

Stichting De Witte Roos organiseert elk jaar in oktober een spirituele- en alternatieve snuffelbeurs in het Evertshuis in Bodegraven. Klik hier voor een korte impressie. 

 

Voor de overige activiteiten verwijzen wij u naar de agenda op deze website.